To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Dwa szczurki do adopcji Warszawa

Tatiana - Sob Cze 09, 2012 13:31
Temat postu: Dwa szczurki do adopcji Warszawa
Witam. Jestem nowa na forum i liczę na Waszą pomóc. Mam do oddania dwa szczurki.
Pracuję w małym sklepie zoologicznym, właśnie trafiły pod moją opiekę dwa szczurki - właściciel oddał je z klatką i całym wyposażeniem. Chwilowo pomieszkują w sklepie, ale muszę znaleźć im nowy dom.
Szczurki są oswojone, bardzo towarzyskie.
Właściwie nie wiem, co jeszcze mam napisać, ze szczurkami do czynienia do tej pory nie miałam. Więc proszę pytać :)

Szczurki w tym momencie przebywają w Warszawie, Praga Płn.

Witam. Jestem nowa na forum i liczę na Waszą pomóc. Mam do oddania dwa szczurki.
Pracuję w małym sklepie zoologicznym, właśnie trafiły pod moją opiekę dwa szczurki - właściciel oddał je z klatką i całym wyposażeniem. Chwilowo pomieszkują w sklepie, ale muszę znaleźć im nowy dom.
Szczurki są oswojone, bardzo towarzyskie.
Właściwie nie wiem, co jeszcze mam napisać, ze szczurkami do czynienia do tej pory nie miałam. Więc proszę pytać :)

Szczurki w tym momencie przebywają w Warszawie, Praga Płn.

Zmieniłam załączniki na miniaturki. Kluska

Karena - Sob Cze 09, 2012 13:41

Tatiana, Jeśli poprzedni właściciel coś jeszcze o nich mówił, każda informacja będzie cenna. Proszę też zmień załączniki na miniatury.
Tatiana - Sob Cze 09, 2012 13:48

Właściciel niestety wiele o nich nie powiedział. Chłopak zrobił prezent dziewczynie, a po 2 tygodniach okazało się ze nie ma kto się nimi zajmować, więc wylądowały u mnie. Podobno są z jednego miotu, w każdym bądź razie dogadują się :) Widać że są jeszcze młode.
Kluska - Nie Lip 08, 2012 10:40

Aktualne?
Kluska - Nie Lip 15, 2012 12:21

Brak odzewu. Zamykam.