Archiwum - Dwa szczurki do adopcji Warszawa
Tatiana - Sob Cze 09, 2012 13:31 Temat postu: Dwa szczurki do adopcji Warszawa Witam. Jestem nowa na forum i liczę na Waszą pomóc. Mam do oddania dwa szczurki.
Pracuję w małym sklepie zoologicznym, właśnie trafiły pod moją opiekę dwa szczurki - właściciel oddał je z klatką i całym wyposażeniem. Chwilowo pomieszkują w sklepie, ale muszę znaleźć im nowy dom.
Szczurki są oswojone, bardzo towarzyskie.
Właściwie nie wiem, co jeszcze mam napisać, ze szczurkami do czynienia do tej pory nie miałam. Więc proszę pytać
Szczurki w tym momencie przebywają w Warszawie, Praga Płn.
Witam. Jestem nowa na forum i liczę na Waszą pomóc. Mam do oddania dwa szczurki.
Pracuję w małym sklepie zoologicznym, właśnie trafiły pod moją opiekę dwa szczurki - właściciel oddał je z klatką i całym wyposażeniem. Chwilowo pomieszkują w sklepie, ale muszę znaleźć im nowy dom.
Szczurki są oswojone, bardzo towarzyskie.
Właściwie nie wiem, co jeszcze mam napisać, ze szczurkami do czynienia do tej pory nie miałam. Więc proszę pytać
Szczurki w tym momencie przebywają w Warszawie, Praga Płn.
Zmieniłam załączniki na miniaturki. Kluska
Karena - Sob Cze 09, 2012 13:41
Tatiana, Jeśli poprzedni właściciel coś jeszcze o nich mówił, każda informacja będzie cenna. Proszę też zmień załączniki na miniatury.
Tatiana - Sob Cze 09, 2012 13:48
Właściciel niestety wiele o nich nie powiedział. Chłopak zrobił prezent dziewczynie, a po 2 tygodniach okazało się ze nie ma kto się nimi zajmować, więc wylądowały u mnie. Podobno są z jednego miotu, w każdym bądź razie dogadują się Widać że są jeszcze młode.
Kluska - Nie Lip 08, 2012 10:40
Aktualne?
Kluska - Nie Lip 15, 2012 12:21
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|