To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - [WARSZAWA] 3 chłopców do oddania :)

FaerielDeVille - Czw Maj 31, 2012 15:29
Temat postu: [WARSZAWA] 3 chłopców do oddania :)
Mam trzech 2,5-miesięcznych samczyków, których zabrałam facetowi, który nie miał o nich pojęcia, bo razem z siódemką swojego rodzeństwa i mamusią (która prawdę mówiąc była niewiele większa od nich :( ) tłoczyli się w klatce dla myszy o_____o Zabrałam całą piątkę samców, bo trzech pozostałych samiczek zabrać nie mogłam ze względu na to, że nie miałabym gdzie ich przetrzymać (mam samych samców). Jeden maluch zostaje u mnie, jednego po drodze zabrał pan z autobusu. Zostają trzy maluszki.
Wrzucam zdjęcia:

Husky:

Kaptur:

Drugi husky:

Ebia - Czw Maj 31, 2012 17:36

PaniCiurowa, a czy pan z autobusu zabrał szczurka do samotnego życia, czy miał już inne szczurki ?
FaerielDeVille - Czw Maj 31, 2012 19:57

Miał i szczurki i klatkę, wypytałam o wszystko zanim mu oddałam. :) Nie oddałabym ogona komuś, kto na przykład plątałby się w zeznaniach, bo oczywiście zadawałam mu dużo pytań, żeby się upewnić, czy na pewno będzie miał odpowiednie warunki.
smeg - Czw Maj 31, 2012 20:28

Kaptur to blazed :serducho:
Niamey - Czw Maj 31, 2012 20:46

Kaptur jest genialny :shock: :serducho:
FaerielDeVille - Czw Maj 31, 2012 20:47

A owszem, tylko na razie leczę mu rozwalony paluszek. I biedny, kiedy się tłoczył z resztą rodzeństwa w tej małej klatce, musiał się z którymś pogryźć i teraz lewego uszka prawie nie ma. Mimo to jest cudowny. :serducho:
Noxa - Czw Maj 31, 2012 21:01

Cytat:
Kaptur to blazed

smeg ale blazed i husky w jednym miocie? To się chyba bardzo rzadko zdarza, co? Może to Husky który będzie kiepsko jaśniał ?

Z resztą, nieważne! jest przecudowny, mimo braku uszka :serducho: Szkoda że nie mogę się już doszczurzać bo bym go z chęcią przygarnęła szczególnie że niedługo będę w Warszawie :roll: : <

Ebia - Czw Maj 31, 2012 21:09

A ten ostatni pan to też husky, czy blazed ?
FaerielDeVille - Czw Maj 31, 2012 21:17

Hm. Jest naprawdę ciemny, ale nie tak bardzo jak ten kaptur, raczej podchodzi to pod grafit. Więc ja bym powiedziała, że husky, ale aż tak się jeszcze nie znam. :P
Noxa - Czw Maj 31, 2012 22:45

Ebia, to na 100% husky- widać jak jaśnieje na tyłeczku i od oczek :serducho:
FaerielDeVille - Czw Maj 31, 2012 23:04

No, szkoda mi tylko mamusi i dwóch sióstr, bo nie miałabym gdzie samic trzymać. :(
A mama była bodajże cała czarna, jedna siostra identyczna i jedna siostra też husky. Większość właśnie to były huskacze w tym miocie, tylko jeden kaptur.

FaerielDeVille - Pon Cze 04, 2012 23:39

Och, nie mówcie mi, że nie znajdą się żadni chętni... :( Maluszki chcą do nowego domku!
Aśśś - Wto Cze 05, 2012 09:23

Haszczaki skradły mi serce, ale szkoda że są tacy duzi.. narazie mam trochę za małą klatkę dla nich, dopiero po wakacjach będę mieć odpowiednią... :?
FaerielDeVille - Wto Cze 05, 2012 11:19

Aż tacy wielcy nie są, przy moich ogonach to liliputy.^^ byli średnio dożywieni kiedy ich wzięłam.
Aśśś - Wto Cze 05, 2012 13:28

Bo klatka powinna mieć podobno 60x40x60, a ja mam narazie 56x36x54...
ale cudni są :serducho: