Archiwum - [Warszawa - Mokotów] Oddam 1,5 miesięcznego szczurka
zuzaaanna - Czw Maj 17, 2012 16:44 Temat postu: [Warszawa - Mokotów] Oddam 1,5 miesięcznego szczurka Witam,
mam problem. Koleżanka znalazła małego samczyka husky w pudełku w koszu na śmieci, więc go przygarnęłam. Ma około 1,5 miesiąca. Okazało się jednak, że moje szczurki nie dogadują się z malcem i niestety jestem zmuszona go oddać.
Szukam kogoś, kto z chęcią zajmie się maluchem. Jest naprawdę kochany, sympatyczny i przepiękny. Widać, że dużo przeszedł, a i tak straszny z niego pieszczoch
Proszę o kontakt.
Ajlonka - Czw Maj 17, 2012 16:45
Mogłabyś wstawić jakieś zdjęcia?
zuzaaanna - Czw Maj 17, 2012 16:49
Proszę. Później mogę zrobić więcej zdjęć.
Zmieniłam zdjęcie na miniaturkę. Wstawiaj proszę Cię również miniaturki, na przykład przez fotosik.pl Kluska
smeg - Czw Maj 17, 2012 18:02
A w jaki sposób próbowałaś je ze sobą połączyć? Na początku prawie zawsze nieznające szczury reagują na siebie negatywnie, trzeba włożyć trochę wysiłku w to, aby się polubiły
zuzaaanna - Czw Maj 17, 2012 18:34
Krwiste walki mi wystarczyły, żeby zaniechać prób. Nie będę moich na dalszy stres narażać, bo i tak długo zajęło mi oswajanie i same wiele przeszły (są z laboratorium).
Ajlonka - Czw Maj 17, 2012 18:47
zuzaaanna, a kto kogo atakował pierwszy? Tzn. maluch się nie chciał połączyć, czy stado nie chce go przyjąć?
Kluska - Wto Cze 19, 2012 11:52
Aktualne?
zuzaaanna - Nie Cze 24, 2012 13:04
Ogłoszenie nieaktualne. Szczurek znalazł nowy dom
|
|
|