Archiwum - Oddam rocznego samca [Ostrowiec Świętokrzyski]
PaweLOddam - Śro Maj 02, 2012 08:11 Temat postu: Oddam rocznego samca [Ostrowiec Świętokrzyski] Witam i proszę o pomoc musze wyjechać a nie mam z kim lub komu powierzyc mojego szczurka Rudolfa.Piszcie na maila pajejo@interia.pl lub pod tel.503324654
Rudolf jest ogolnie spokojnym i miłym szczurkiem lubi posmigac sobie po domu ale potem grzecznie wraca ogolnie duzo poswieta na mycie sie i szyszczeni sie tzw.szyscioszek
Lubi jesc orzechy pod kazda postacia lub suszana salate.
Ma kontakt z ludzmi jest przyjaznie nastawiony!
Nie chorował na nic zdrowiutki
Nie mial kontaltu i innymi zwiatrzetami ani innymi szczurami
AngelsDream - Śro Maj 02, 2012 08:18
PaweLOddam, poprawiłam tytuł ogłoszenia.
Napisz więcej o tym, jakie usposobienie ma szczur.
Czy cały ten czas żył sam, bez stada?
Na co chorował?
reckin - Wto Maj 08, 2012 11:53
Zastanawiam się czy nadałby sie na kompana dla mojego Kefira...
To dorosły szczura ze schroniska jest u mnie drugi tydzień. Jest bardzo oswojony z ludźmi nie boi sie też psów, ale chyba całe zycie był sam bez stada. Czy jest sens szukać mu kompana? Zawsze miałam szczury pojedynczo i byly silnie przywiązane do ludzi ale nie ma to jednak jak osobnik tego samego gatunku...
Ten z ogłoszeni tez całe zycie był sam (tak?) wiec tez trudno przewidziec jak zachowa sie wobec innego szczura.
Tacy dwaj "niespołeczni" do chyba nie najlepszy pomysł ale z drugiej strony w razie gdyby musieli zyc w osobnych klatkach nie byłoby tragedii ze są pojedynczo.
Macie jakis pomysł?
reckin - Wto Maj 08, 2012 11:55
Zastanawiam się czy nadałby sie na kompana dla mojego Kefira...
To dorosły szczura ze schroniska jest u mnie drugi tydzień. Jest bardzo oswojony z ludźmi nie boi sie też psów, ale chyba całe zycie był sam bez stada. Czy jest sens szukać mu kompana? Zawsze miałam szczury pojedynczo i byly silnie przywiązane do ludzi ale nie ma to jednak jak osobnik tego samego gatunku...
Ten z ogłoszeni tez całe zycie był sam (tak?) wiec tez trudno przewidziec jak zachowa sie wobec innego szczura.
Tacy dwaj "niespołeczni" do chyba nie najlepszy pomysł ale z drugiej strony w razie gdyby musieli zyc w osobnych klatkach nie byłoby tragedii ze są pojedynczo.
Macie jakis pomysł?
Kluska - Nie Cze 03, 2012 09:22
Aktualne?
szczurowata - Wto Cze 05, 2012 10:50
Jak się miewa ogonek?
Kluska - Wto Cze 19, 2012 11:56
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|