To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Alloszczur
Forum dyskusyjne Alloszczur - forum miłośników szczurów

Archiwum - Edziu szuka domu! Śląsk

Sunia01 - Śro Kwi 25, 2012 20:02
Temat postu: Edziu szuka domu! Śląsk
Witam, od jakiegoś czasu pomieszukuje u mnie śliczny młody samiec. Niestety nie może u mnie zostać na stałe, więc szukam dla niego odpowiedniego domu.
Edziu ma nieco ponad 6 miesięcy, jest bardzo ciekawski, małe adhd;) Początkowo wydaję się być nieśmiały, boi się nieznanych miejsc. Jednak ' na swoim terenie' uwielbia dokazywać. Zaczepia, podgryza żeby tylko zwrócić na siebie uwagę ;)
Sądzę, że nie byłoby problemu połączenia go z innym samcem, chociaż wychowywał się samotnie.
Szukam odpowiedzialnego domu, kogoś kto poświęci mu swój czas i uwagę. Kogoś kto go pokocha.
Jestem z Rudy Śląskiej, pozdrawiam :)

marchewusia - Śro Kwi 25, 2012 20:40

Śliczny ogonek, zawsze marzył mi się szarak :)
trzymam kciuki za kochający domek :kciuki:

Paulina87 - Śro Kwi 25, 2012 20:51

Wygląda identycznie jak moja Tequilka... tylko to chłopak... eh...
LuxTorpeda - Czw Kwi 26, 2012 02:37

muszę przestac zaglądać do tego działu :lol: śliczny, na pewno szybko znajdzie dom :serducho:
majlena - Czw Kwi 26, 2012 03:13

Sunia01, napisz może jeszcze: skąd pochodzi szczurek? czy całe życie był sam? na co chorował? czy miał regularne wizyty u weta? może znasz, który to weterynarz?
Sunia01 - Czw Kwi 26, 2012 05:58

Szczurek od osoby prywatnej nie z zoologa ;) Z tego to wiem na nic nie chorował.
Od początku jest wychowywany samotnie, jednak tak jak mówię moim zdaniem nie będzie problemu z przyłączeniem go do innych ogonów. Jest jeszcze młody a co za tym idzie bardzo ciekawski i pełen energii ;)
Mam nadzieję, że znajdzie dom.
Mogę dodać, dla tych którzy się nie orientują - Ruda Śląska jest niedaleko Katowic, Zabrza, Bytomia, Chorzowa, ewentualnie Mikołów czy Tychy;) W te miejsca nie będzie problemu z transportem.

Ever - Czw Kwi 26, 2012 10:58

Miejmy nadzieję, że szybko znajdzie domek. Żeby nie był dłużej samotny. Kciukamy za Edwarda :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Sunia01 - Pią Kwi 27, 2012 21:00

Nikt nie przygarnie tego małego szaraczka ? ;( U mnie nie ma warunków, ledwo co mogę wygospodarować dla niego parę chwil :(
marchewusia - Pon Kwi 30, 2012 10:31

Zachęcam do adopcji ogonka :) jest cudny
indygo - Wto Maj 01, 2012 16:58

małe cudo:)
Sunia01 - Pią Maj 04, 2012 16:07

Halo :( Edziu nadal samotny ;(
Katarzyna1991 - Pon Maj 28, 2012 00:35

Edziu, do góry :) Mój forumowy ulubieniec :)
liloo - Wto Maj 29, 2012 19:01

Witam, chętnie przygarnę Edzia jako towarzysza dla mojego Eterka. Mogę podjechać bo do Rudy nie mam daleko ;D
Kluska - Śro Cze 06, 2012 09:50

Aktualne?
liloo - Nie Cze 10, 2012 10:41

tak aktualne jeszcze - ;D
myślę że dogadamy szczegóły w tym tygodniu