Archiwum - 3 ogonki PILNIE szukają domu [Brzeg Dolny]
Ras_Lemurzak - Czw Kwi 19, 2012 16:52 Temat postu: 3 ogonki PILNIE szukają domu [Brzeg Dolny] Witam, zamieszczam ogłoszenie w imieniu Pani, która chce oddać 3szczurki.
Niestety okazało się, że Właścicielka ma alergię i nie może już dalej trzymać szczurków.
Najlepiej jakby szczurki trafiły razem, bo są zżyte.
Jest to 3 przystojnych panów Nie znam imion ani wieku więc opiszę ubarwieniem.
Albinos->najukochańszy, najbardziej lubi się głaskać, oswojony bardzo dobrze
Czarny-> oswojony, lubi jak się go drapie, ale trzeba nad nim trochę popracować (częściej
go brać na ręce), bardzo fajnie biega jak ma się w ręku jakąś zabawkę
Czarno-biały-> mniej oswojony, ale to kwestia przebywania z szczurkiem, jak jest na
rękach to chętnie daje się głaskać.
Nie sikają poza klatką. Boją się psa. Nie niszczą nic podczas wybiegu.
Możliwość dokupienia klatki : szer. 70cm, wys. 65cm, głębokość 40cm - cena klatki 100zł (dwa poidła; kosze do wiązania, które bardzo lubią; leżaki do wieszania) Dodatkowo jakby ktoś chciał 20zł-sputnik (bardzo lubią w 3 się tam wdrapywać), kawałek tunelu 20zł.
Przesyłam zdjęcia chłopaków i klatki.
Kontakt do właścicielki :
gg- 3529596
e-mail: nowinska.ania@gmail.com
Super gdyby chłopaki nie zostały rozdzielone więc proszę o pomoc, ja niestety nie mogę ich przygarnąć.
majlena - Pią Kwi 20, 2012 01:41
a może by mogła oddać szczurki razem z klatką i dodatkami osobie chętnej wziąć wszystkie szczurki?
szukając domu dla swoich pociech chce się dla nich najlepiej. a oddanie klatki pewnie byłoby jakąś oznaką dobrych chęci a nie tylko pozbyciem się problemu.
nie piszę tego, żeby się czepiać, wytykać. może nie najdelikatniej wyrażam swoje zdanie, ale myślę, że tak byłoby słusznie.
w jakim wieku są panowie?
dobrze by było napisać o ich zdrowiu i przebytych chorobach.
niestety ja nie wezmę samców, ale trzymam kciuki za nowy lepszy dom
Ras_Lemurzak - Pią Kwi 20, 2012 12:23
Chłopaki mają po pół roku.
Stan zdrowia bardzo dobry, brak przebytych chorób
Mam nadzieję, że znajdą domek razem, bo żal by takie przystojniaki zostały rozłączone.
Co do klatki, osoba chętna na Maluchy może porozmawiać z Właścicielką.
BARDZO PROSZĘ O POMOC !
cytryn007 - Pią Kwi 20, 2012 20:27
Off-Topic: | majlena, ludzie nie chcą pisać, że klatka gratis bo boją się 'sępów' co połakomia sie na klatke a zwierzaki puszcza dalej.... |
Ras_Lemurzak - Sob Kwi 21, 2012 09:01
Maluchy znalazły dom teraz potrzebny jest transport.
Wrocław Katowice lub Sosnowiec czy Dąbrowa Górnicza
majlena - Nie Kwi 22, 2012 03:37
cytryn007 napisał/a: | Off-Topic: | majlena, ludzie nie chcą pisać, że klatka gratis bo boją się 'sępów' co połakomia sie na klatke a zwierzaki puszcza dalej.... |
|
o jej, możesz mieć rację. w życiu by mi coś takiego na myśl nie przyszło...
Ras_Lemurzak - Sob Maj 05, 2012 08:57
Chłopaki nadal szukają domu !
Kluska - Pon Maj 28, 2012 10:51
Aktualne?
Kluska - Śro Cze 06, 2012 09:49
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|