Archiwum - [Kraków] Dwa małe szczurki do oddania - ZDJĘCIA
Tresh - Czw Kwi 12, 2012 12:00 Temat postu: [Kraków] Dwa małe szczurki do oddania - ZDJĘCIA Witam, mam do oddania dwa szczurki - czarną samiczkę i samczyka aguti. Oba szczurki mają po dwa miesiące, są zdrowe, oswojone i bardzo kochane. Więcej informacji podam na privie.
AngelsDream - Czw Kwi 12, 2012 12:08
Tresh, czy szczurki były trzymane razem?
Napisz coś więcej o ich pochodzeniu, wymogach wobec przyszłych domków oraz - w miarę możliwości - dodaj zdjęcia.
Tresh - Czw Kwi 12, 2012 15:43
Szczurki nie były trzymane razem, mam je od znajomego hodującego węże - to nadwyżka karmówki, zgodziłam się je wziąć, w tej chwili oba mieszkają w klatkach moich szczurów (mam dwie samiczki i dwa samczyki).
Zdjęcia wrócę jutro, gdy będzie lepsze światło, wymogów specjalnych odnośnie domków nie mam, byleby się dobrze opiekowały małymi.
AngelsDream - Czw Kwi 12, 2012 15:52
Tresh, rozważ podpisanie umowy adopcyjnej i zadanie chętnym pytań o to, jakie mają klatki, warunki, czy chcą rozmnażać szczury, etc.
Dziękuję za rozwianie wątpliwości.
Trzymam kciuki za dobre domki.
nobody - Czw Kwi 12, 2012 19:30
Hej pisałam na pw ale nie jestem pewna czy doszło, bo nie znam się w ogóle na tym forum i różnych innych tutejszych, skomplikowanych rzeczach
W każdym razie bardzo chętnie przygarnę samczyka. Mieszka ze mną 2 panów, mają dużą klatkę więc maluch na pewno się zmieści. Jestem z krakowa więc transport nie będzie tu problemem (jeśli masz jakieś zdjęcia to bardzo bardzo chętnie je zobaczę)
Ate - Czw Kwi 12, 2012 21:00
Ja bym była chętna na samiczkę. Mam na razie jedną, a w sobotę będzie druga. Mieszkam niedaleko Krakowa, a w sobotę jadę do krk, więc mogłabym ją wziąć wtedy. ::) Okej. Piszę na priv.
kinia87 - Czw Kwi 12, 2012 21:51
ja chetnie przygarne samiczke mam stadko 4-osobnikowe + dojezdza jeden maluch w sobote, (oczywiscie same samice), wiec idealnie zeby mala miała towarzyszke mniej wiecej w swoim wieku
pisze na PW informacje o warunkach etc. Na szybko wrzucam zdjecie wybiegu i klatki, jakie maja moje szczury
http://img715.imageshack....62/1009439j.jpg
Onia - Czw Kwi 12, 2012 21:59
majlena - Pią Kwi 13, 2012 03:33
Off-Topic: | kinia87, ja Cię kręcę! ale masz wypas. wrzuć to zdjęcie do tematu "nasze klatki". ale będą Cię wychwalać! rewelacja. świetny wybieg. jestem pełna podziwu. |
kinia87 - Pią Kwi 13, 2012 09:53
heh, dziekuje Wam jakoś tak wraz z remontem mieszkania sobie pomyślałam, że miło by było, jakby szczurasy też miały swoje lokum
oki wrzuce do tematu a tymczasem koniec offtopa mam nadzieje, ze szczuraski szybko domki znajda
Tresh - Pon Kwi 30, 2012 13:57
Jako, że nikt nie odpowiedział na moje wiadomości, samczyk nadal jest do oddania. Niestety, dołączył do niego jeszcze jeden, starszy samiec.
Załączam zdjęcia obu.
Młodszy
Starszy.
Karena - Pon Kwi 30, 2012 15:11
Tresh, Proszę zmień załączniki na miniatury
Kluska - Pon Maj 28, 2012 10:51
Aktualne?
Kluska - Śro Cze 06, 2012 09:49
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|