Archiwum - [Szczecin] Mamusia i córeczka
Vaco - Sob Kwi 07, 2012 15:12 Temat postu: [Szczecin] Mamusia i córeczka Niestety dwie dziewczynki którym znalazłam domek w grudniu, znów poszukują nowego właściciela. Mogą zostać w swoim aktualnym domku do 13tego, później zabieram je do siebie na DT.
Są to dwie samiczki, mamusia i córeczka, obie kapturki. Mamusia ma ma trochę powyżej roku, córeczka około pół.
Opisy od obecnej właścicielki:
"Mamusia - jest śmiała, chętnie włazi na ręce, lubi biegać i "próbować" każdej przeszkody po kolei, bo zrobiłam im taki składany plac zabaw (kilka kartonów, pudełek i góra szmatek plus jakieś wymienne rzeczy typu pudełka po chusteczkach), a ona uwielbia się w tym wszystkim bawić. poza tym nie koniecznie lubi, żeby ją głaskać, ale chętnie idzie do człowieka, bo wie, że zawsze coś smacznego jej się może trafić lubi szamać chyba wszystko, ale jeśli chodzi o stałą karmę, to potrzebuje czasu, żeby się przerzucić na coś innego...
Córeczka - jest mniej śmiała, nie bardzo lubi siedzieć na rękach, czasem ciężko ją złapać, żeby wróciła do klatki, ale też lubi bardzo biegać po przeszkodach i odkrywać nowe rzeczy. coraz chętniej przychodzi na zawołanie, tzn jak im tak jakby "klikam", to wtedy dziewuchy wiedzą, że im coś dam zaraz smacznego na początku, jak do mnie trafiła była bardziej płochliwa, więc myślę, że w nowym miejscu by się szybko przyzwyczaiła.
no a poza tym są kochane, piękne i uwielbiam się na nie patrzeć myślę, że są bardziej dla kogoś, kto naprawdę kocha zwierzaki i zaakceptuje je takie jakie są, bo nie potrafię zagwarantować, czy np Młoda byłaby w stanie się jeszcze do takiego bliższego kontaktu przyzwyczaić. tak więc są to okazy raczej dla koneserów, że tak to ujmę "
W razie jakichkolwiek pytań Zielonolica chętnie odpowie, oto jej numer gg - 11274123 a numer telefonu to 664 751 713
Dodaję stare zdjęcia, z czasu gdy były u mnie na DT i zaraz po przyjeździe do nowego domu. Nowe zdjęcia powinny się pojawić, gdy Zielonolica odzyska aparat
Mamusia ma całe czarne gardełko, a córeczka ma cienki, biały paseczek. Jeżeli nie uda się zrobić im zdjęć do 13tego, to zrobię im nową sesję jak do mnie trafią.
Chciałabym żeby trafiły do naprawdę kochającego domku, bo znowu muszą szukać nowego właściciela, pomimo tego że są kochane w swoim obecnym domku
Vaco - Śro Kwi 11, 2012 10:21
Dziewczynki w ten piątek powinny trafić do mnie na DT
Aktualne zdjęcia:
Naciol - Pon Kwi 16, 2012 20:34
Hop hop : ) Dziewuszki na razie u mnie, niedługo jadą do Vaco. Są naprawdę urocze, Córeczka trochę strachliwa, ale Mamusia ciekawska i bardziej odważna. Nie są to ogony socjalizowane od urodzenia, nigdy nie będą typowymi przytulasami, ale równie bardzo pragną znaleźć stały dom : ) Gdybym mogła, to bym je zatrzymała, ale niestety - nie dam rady. Wcinają co się da i uwielbiają rozrabiać. Przy wybiegach oczy im się zadziornie błyszczą i ruszają podbić świat.
Mamusia:
Igaśka - Wto Kwi 17, 2012 12:35
Ah jakie piękne
Vaco - Pią Maj 04, 2012 17:53
Obie kruszynki nie mają nic przeciwko braniu na ręce, nie wyrywają się ani nie piszczą, jednak same nie są chętne do kontaktu z człowiekiem (czasem jedynie podejdą obwąchać rękę i ewentualnie ciągnąć za rękaw). W razie jakiegokolwiek łączenia nie powinno być problemów, ponieważ na mojego kastrata zareagowały bardzo ładnie Wieczorem postaram się wrzucić nowe zdjęcia
Mai-ah - Pon Maj 07, 2012 14:48
Vaco, ja nie mogę. Mam mój limit +1, ale będę tu zaglądać żeby się naparzyć na te cuda. Hopam, bo nie mogę uwierzyć, że ślicznotki jeszcze nie mają swojego domku i ludzia do kochania.
Vaco - Wto Maj 22, 2012 23:26
Prosimy o kciuki, bo być może szczurzynki zamieszkają u mojego kolegi - Andrzeja S. który studiuje w Szczecinie na ZUT
Noxa - Wto Maj 22, 2012 23:29
Mai-ah - Śro Maj 23, 2012 08:55
Karena - Śro Cze 20, 2012 11:04
i jak tam ?
Vaco - Śro Cze 20, 2012 15:21
niestety dalej aktualne
BerryRose - Czw Cze 28, 2012 20:02
Może aktualne zdjęcia dziewczynek?
Kluska - Wto Lip 24, 2012 15:31
Aktualne?
Vaco - Wto Lip 24, 2012 18:01
nie