Archiwum - [Gdańsk] Dwie albinoski
smeg - Śro Mar 28, 2012 20:33 Temat postu: [Gdańsk] Dwie albinoski Nowego domu szukają cztery piękne dziewczynki Chłopak, który jest ich właścicielem musi je oddać ze względu na zmianę mieszkania. Albinoski pochodzą z akcji listopadowej (ode mnie z DT), kapturki przygarnął od kogoś z ogłoszenia na trójmiejskim portalu.
Kapturki do oddania tylko razem. Jedna z dziewczynek ma ok. 6 miesięcy, druga ok. 8 miesięcy. Jedna jest spokojna, druga bardzo rozbiegana Jedna z nich miała zapalenie ucha, jest już wyleczona, ale ma lekko przekrzywioną główkę.
Albinoski mają ok. 6 miesięcy. Do oddania najchętniej razem. Obie raczej spokojne, łagodne i oswojone. Niestety nie posiadam aktualnych zdjęć, tylko te z czasów gdy były u mnie na DT:
Dziewczynki są łagodne i bardzo ładnie się łączą z innymi szczurami, ich właściciel bez żadnych problemów połączył kapturki z albinoskami, mimo że nie miał wcześniej żadnego doświadczenia. Zasługują na kochający domek i koniec ciągłych zmian miejsca zamieszkania
Szczurki przebywają aktualnie u obecnego właściciela, ale sprawie adopcji można kontaktować się ze mną
smeg - Pią Kwi 06, 2012 09:35
Zostały tylko albinoski, do oddania tylko razem
sherlocked - Pią Kwi 06, 2012 15:06
jest mozliwy transport? moja dwójeczka pewnie chętnie przyjmie jakieś towarzystwo
smeg - Czw Kwi 19, 2012 11:38
Dziewczynki nadal szukają domu.
sanderka1000 - Czw Kwi 19, 2012 14:56
Szkoda, że kobitki, od razu bym brała. Są przeurocze. Facetów nie macie?
smeg - Czw Kwi 19, 2012 15:09
sanderka1000, http://forum.szczury.biz/...=12027&start=15 - tutaj są chłopcy albinoski Transport z Warszawy do Trójmiasta to nie problem, a potem do Lęborka też się da coś wykombinować.
LalaAla - Pią Kwi 20, 2012 22:22
A jaki one mają charakterek? Są u Ciebie? Można je obejrzeć?
klauduska - Pon Kwi 23, 2012 16:01
LalaAla, wszystkie panienki z tej akcji to cud miód przytulaski, bieraj
smeg - Pon Kwi 23, 2012 16:08
Dziewczynki przebywają u obecnego właściciela, u niego można je obejrzeć, mogę dać kontakt
Layla - Nie Maj 13, 2012 20:01
smeg, jak tam?
smeg - Nie Maj 13, 2012 20:18
Dziewczynki mają zaklepany dom stały, od dwóch tygodni są u mnie na DT i leczymy je z zapalenia oskrzeli, bo poprzedni właściciel tego nie dopilnował. Ale są już prawie zdrowe, więc w przyszłym tygodniu pewnie będą w nowym domu Zamknę wtedy temat.
|
|
|