Archiwum - Młodziutki haszczak PILNIE szuka DS Gliwice 

Iguta87 - Nie Mar 25, 2012 12:02 Temat postu: Młodziutki haszczak PILNIE szuka DS Gliwice Domku stałego BARDZO PILNIE szuka 10 tygodniowy haszczak o roboczym imieniu Piorun, sprawa jest pilna ponieważ maluch został sam po tym jak jego brat udusił się sznurkami wytarganymi z hamaka wczoraj w nocy. 

Oba maluchy trafiły do mnie z zoologa- znajoma dała mi ich ponieważ mieli "nadstan".

Piorun jest sam, samotny i smutny, bardzo proszę o domek dla niego albo chociaż DT w którym miałby stado. 

Chłopcy mają wątek na drugim forum tam można znaleźć więcej szczegółów gdyby ktoś był zainteresowany. Zdjęcia postaram się dodać jak najszybciej.

Osoby zainteresowane adopcją proszę o odpowiedzi na pytania adpcyjne, obowiązuje również umowa adopcyjna i wizyta przed adopcyjna. 

Mimo że sytuacja jest podbramkowa oddam Pioruna tylko do sprawdzonego domku.

Wstawiłam zdjęcia. Kluska
												 Ebia - Nie Mar 25, 2012 14:53
  A nie wolisz "dobrać" do niego kolegi?
												 Frugo - Nie Mar 25, 2012 21:01
  Ebia, Iguta87 chciała oddać chłopaków jak jego brat żył, więc wątpię, żeby chciała "odbrać" do niego kumpla. 

za niego <3 Jest taki słodki , odp na pytania wysłałam już dawno na ogr .   
												 Iguta87 - Pon Mar 26, 2012 17:21
  No właśnie tak jak Frugo pisze, ja już nie mogę się doszczurzać i chłopcy mieli być u mnie tylko na DT. 

Frugo wiem że Ty ich chciałaś ale nie wiadomo jak szybko znajdziemy transport, a maluch nie może siedzieć sam;/
												 Frugo - Pon Mar 26, 2012 19:30
  Otóż to. To prawda haszczak nie może być sam długo. Na pewno cierpi po stracie brata.     Ludzie bierzcie go !   
												 didko - Wto Mar 27, 2012 13:07
  mogę ja go wziąć ale mowie z góry że będzie już ciasnawo....
												 Frugo - Wto Mar 27, 2012 15:17
  Super by było  
												 Kuzyn - Wto Mar 27, 2012 17:41
  didko, w razie czego oferuję się z podwózką do Ostrowa. Będę w okolicy w święta.
												 didko - Wto Mar 27, 2012 19:19
  mój chłopak może go odbrać z gliwic jedzie w piątek do wrocławia

mówię z góry że mieszkam w akademiku

Staraj się nie pisać post pod postem. Używaj opcji edytuj. Scaliłam posty. Kluska
												 Iguta87 - Śro Mar 28, 2012 10:25
  Didko a Ty chcesz go wziąć na DT czy na DS? Bardzo się cieszę że się odezwałaś.
												 nubijka - Śro Mar 28, 2012 13:33
  didko , a w akademiku nie mają nic przeciwko temu, że trzymasz szczury?
												 didko - Śro Mar 28, 2012 13:55
  na stałe mogę wziąć , a akademik niech się nie wtrąca do moich szczurów, reszta pytań na PW
												 nubijka - Śro Mar 28, 2012 14:06
  ? jak to niech się nie wtrąca? z tego co pamiętam- to znajomi nie mogli trzymać zwierzaków w akademiku, a jak już ktoś miał i dowiedzieli się, to był problem....
												 pszczoła - Śro Mar 28, 2012 14:33

| Off-Topic: | 	 		  nubijka, mieszkanie w akademiku ze szczurami to nie jest jakiś ogromny problem. Sporo osób tak robi. Ja już ponad rok mam szczury w akademiku i żadnych problemów nie miałam (do tej pory)    Wystarczy zachować odrobinę dyskrecji i ostrożności. Ale, przede wszystkim, mogę sobie na to pozwolić, bo w razie problemów będzie mnie stać nawet na wyprowadzenie się razem ze szczurami, mam też gdzie zamieszkać tymczasowo (u rodziny). Jak się chce, zawsze znajdzie się jakieś rozwiązanie    I ja nie uważałabym akademika jako przeszkody, o ile dana osoba jest ostrożna i przygotowana na ewentualne kłopoty mieszkaniowe. |   
												 nubijka - Śro Mar 28, 2012 15:36
  pszczólko możliwe, ja tylko głośno wypowiedziałam swoje wątpliwości- bo pamiętam jak było kiedyś. Skoro nie ma z tym problemu to git  

| 

|  

|