Archiwum - aleksowe małolaty szukają powoli domku
Aleks1 - Pią Mar 23, 2012 19:52 Temat postu: aleksowe małolaty szukają powoli domku Witajcie
Długo się zastanawiam przed napisaniem tego postu ale wydarzenia dzisiejszego dnia sprawiły że musiałam podjąć tą trudną decyzję
W obecnej chwili domku szukają :
-piszczek i jego 2 bracia.
cała 3 jest w typie husky ale z czasem mogą zjaśnieć.
-Tarabas
Czarny dumbo z białą strzałką na brzuszku.Jest on moja ulubioną lizawką i pieszczoszkiem
-gringo
-skoczek
Kasia_89 - Pią Mar 23, 2012 20:09
Przykre
W jakim oni są wieku?
Aleks1 - Pią Mar 23, 2012 20:18
Kasia_89 napisał/a: | Przykre
W jakim oni są wieku? |
Czarni chłopacy mają 9 miesięcy.
Husky mają 4-5 miesięcy.
Kasia_89 - Pią Mar 23, 2012 20:28
Oddajesz wszystkie razem czy osobno też wchodzi w grę?
Aleks1 - Pią Mar 23, 2012 21:12
Cytat: | Oddajesz wszystkie razem czy osobno też wchodzi w grę? |
Wolałabym ich oddawać przynajmniej parami
Ale jeżeli sytuacja się zaostrzy to będę musiała się zgodzić na osobne oddawanie
Kasia_89 - Pią Mar 23, 2012 21:31
Mogę przygarnąć jednego pana, więcej niestety nie dam rady.
Spytam dobrą koleżankę (ma szczuraski i mega wielką klatkę na co najmniej 5 ogonów) i może też byłaby chętna
I powiem szczerze...Nie lubię umaszczenia husky, nie wiem czemu. Są różne gusta, więc któregoś z ciemnych panów jeśli już.
Aleks1 - Pią Mar 23, 2012 21:35
Kasia_89 napisał/a: | I powiem szczerze...Nie lubię umaszczenia husky, nie wiem czemu. Są różne gusta, więc któregoś z ciemnych panów jeśli już. |
Spoko
Jak będziesz chciała to mogę do Ciebie wpaść z panami i sama sobie wybierzesz
Kasia_89 - Pią Mar 23, 2012 21:50
Na odwrót, to ja do Ciebie Albo Ty do mnie do pracy, to najłatwiejszy dostęp domnie. Do mej pracy
Po prostu napisz mi na PW trochę o charakterach każdego z panów, albo i nawet tutaj to i może innych ludzi zachęcisz?
Moje chłopaki to totalne przeciwieństwa, Ramen- dominator i wredna ale kochana mądra sprytna dupeczka a Kimiś ciapa i ciamajda, zawsze się poddaje <3
Aleks1 - Pią Mar 23, 2012 22:21
Kasia_89 napisał/a: | Na odwrót, to ja do Ciebie Albo Ty do mnie do pracy, to najłatwiejszy dostęp domnie. Do mej pracy |
Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś mnie odwiedziła
Kasia_89 napisał/a: | Po prostu napisz mi na PW trochę o charakterach każdego z panów, albo i nawet tutaj to i może innych ludzi zachęcisz? |
Najpierw opiszę czarnych panów
Gringo i skoczek są milusińskimi ogonkami.Wystarczy że wsadzisz rękę do kaltki a oni już zabierają się za mycie twoich palców
Tarabas jest taki sam jak bracia ale on dodatkowo uwielbia myć usta
Co do szaraczków to nie za bardzo się rozeznają w ich charakterach ponieważ w obecnej chwili są na etapie sprawdzania co im wolno a co nie
Kasia_89 - Pią Mar 23, 2012 22:39
Się tak wypytuję...
Ale to dla bezpieczeństwa przygarniętego ogonka
Bo Ramen to mały czort Krzywdy nie robi ale co swoje to bratu wtłucze.
Jak między sobą ustalili status w stadzie? Kto dominuje, a kto jest najbardziej uległy?
Aleks1 - Pią Mar 23, 2012 22:43
Kasia_89 napisał/a: | Się tak wypytuję...
Ale to dla bezpieczeństwa przygarniętego ogonka
Bo Ramen to mały czort Krzywdy nie robi ale co swoje to bratu wtłucze.
Jak między sobą ustalili status w stadzie? Kto dominuje, a kto jest najbardziej uległy? |
W obecnej chwili stado nie posiada alfy
Przez pewien czas gringo bił się z tarabasem ale nie wiadomo który wygrał
Kasia_89 - Pią Mar 23, 2012 22:47
Kurde, to mi nie pomaga w "wyborze"
Aleks1 - Pią Mar 23, 2012 22:55
Kasia_89 napisał/a: | Kurde, to mi nie pomaga w "wyborze" |
Cała trójka jest cudowna
Ale myślę że gringo zabierze ci serce
Kasia_89 - Pią Mar 23, 2012 23:01
Mnie to zabierają serce wszystkie ssaki jak leci więc to normalka. Od psów zaczynając a na mężczyznach kończąc
Aleks1 - Pią Mar 23, 2012 23:09
Kasia_89 napisał/a: | Mnie to zabierają serce wszystkie ssaki jak leci więc to normalka |
Tu się muszę zgodzić
Kasia_89 napisał/a: | Od psów zaczynając a na mężczyznach kończąc |
Ja za to cierpię na brak tego ostatniego
|
|
|