Archiwum - Oddam 2 młode szczurki czarnego i kapturka. KATOWICE PILNE
Natussiaa - Pon Lut 13, 2012 10:21 Temat postu: Oddam 2 młode szczurki czarnego i kapturka. KATOWICE PILNE Koleżanka wyjechała za granice i zostawiła 2 szczurki. Młode ,nie maja jeszcze chyba 6 miesiecy. 2 samce. Siedza teraz w malutkim akwarium,w takim juz je dostalam. Ja niestety nie mam gdzie indziej ich trzymac. Sa lagodne i zdrowe.Jeden czarny z białymi łapkami i białym brzuszkiem a drugi czarno biały.Ma biały pyszczek i czarne uszka.Są bardzo pocieszne. Pilnie potrzebuja dobrego domku..
Czarny szczurek jest troszkę bardziej nieśmiały od kapturka.Jednak do ludzi są bardzo łagodne.Nie gryzą,lubią byc głaskane przez ludzi. Czarno biały jest bardzo ciekawski,niczego się nie boi,wszędzie zagląda.Siedzą zawsze razem wtulone w siebie. Tylko mają strasznie mało miejsca a nadal rosną..I wydaje mi się że strasznie cierpią w tym akwarium.. Psa się nie boją. Koleżanka ma je z zoologicznego niestety z tego co wiem..
Kontakt 501358424
amenarhi - Pon Lut 13, 2012 10:39
Natussiaa, daj jakieś zdjątka. Ja myślę o powiększeniu stadka, ale w Twoim poście nie ma nic konkretnego i trudno się zdecydować...
Daj zdjęcia, napisz dwa słówka, jakie szczurasy są (charakter) i skąd koleżanka je miała - zoolog, hodowla, adopcja? Na pewno wówczas łatwiej znajdą domek:)
Natussiaa - Pon Lut 13, 2012 12:07
już dodałam wiecej informacji zdjecia postaram sie jak najszybciej wkleic
Natussiaa - Pią Lut 17, 2012 11:47
został już tylko biało czarny,teraz sam czeka na domek
fraisee - Wto Lut 21, 2012 16:09
boże, nie zostawia się szczurków samych.
Karena - Wto Lut 21, 2012 16:36
fraisee, Szczur nie został sam przecież tylko jest do oddania ostatni
Cegriiz - Wto Lut 21, 2012 16:39
Karena, z tego wątku trochę co innego wynika Tym bardziej, że Natussiaa napisała, ze sam czeka na domek
Niejednoznacznie to zostało napisane.
Karena - Wto Lut 21, 2012 16:43
Cegriiz, Skoro dwa były do oddania a został już tylko jeden to dla mnie jest klarowne wszystko
Natussiaa, Dodasz zdjęcia?
fraisee - Wto Lut 21, 2012 17:26
moim zdaniem powinna oddać je razem.
forum nauczyło mnie żeby nie rozdzielać szczurków, które są ze sobą zżyte i każdy zawsze naciska na to aby były przynajmniej dwa, a teraz maluch siedzi sam.
Dellarin - Czw Lut 23, 2012 21:44
Gdybym wiedziała wcześniej to od razu bym ich wzięła, bo to strasznie bliziutko mnie, nie musiałabym się zamartwiać o transport..ale teraz jak już został jeden to niestety pozamiatane, bo na pewno nie chciałabym, żeby był sam, a jak by się nie zgodził z obcym szczurkiem to byłby kłopot.. Mogłaś trochę poczekać i nie oddawać ich osobno! Jak takie były z sobą żyte, wtulone w siebie, to teraz mogą mieć nawet problemy z powodu tęsknoty..
rysia.13 - Sob Lut 25, 2012 14:18
Mogłabym prosić zdjęcie samczyka ?
Kelpie - Pią Mar 02, 2012 22:01
I jak potoczyły się losy drugiego szczurka?
Karena - Nie Mar 11, 2012 16:04
Natussiaa, i jak sytuacja? Aktualne?
Kluska - Nie Mar 18, 2012 19:51
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|