Archiwum - miot kontrolny AMIGURUMI 

kefija - Sob Lut 04, 2012 22:27 Temat postu: miot kontrolny AMIGURUMI AMIGURUMI to stara japońska sztuka wyplatania z wełny miniaturowych figurek, zabawek.

Zawsze chciałam mieć hodowlę szczurków ale na razie moja wiedza o genetyce jest niewystarczająca stąd pomysł na alternatywną hodowlę...

Parę dni temu przyszedł na świat pierwszy miot A Amigurami

Pierwszy szczurek to śliczny różowy fuzz dumbo....malec ma zadatki na niezłego aktora, jest przyzwyczajony do ludzkiej ręki i baaardzo milutki     (zarezerwowany)

Drugi malec (sprzedany) to beżowo brązowy burmese, standard. Szczurek jest duży, lubi podróże, zwiedzanie zabytków ale zawsze pamięta o poprawieniu makijażu przed wyjściem z domu.  

Trzeci zwierzak to urodzony włóczęga...wybiera szemrane towarzystwo i śmietniki.

Uszy dumbo a co do sierści to zdania są podzielone....jest biały w szaro-zielonkawe cętki.

jest i czwarty:) albinosek z czerwonymi oczkami. Jak widać na dzjęciach upodobania ma różnorakie...aaa uszka standard, wzrost tak jak pozostałe ok.15 cm+ ogon (rezerwacja)

Wszystkie nasze maluszki są zdrowe i zadbane. Cena jednego to 30 zł + przesyłka 6 zł

Jutro przewidujemy przyjście na świat kolejnego malucha  
												 Martini - Sob Lut 04, 2012 22:42
  Piękne!
												 Pokrzywa09 - Sob Lut 04, 2012 22:42
  za mamusie i pełne brzuszki                   cudo, gdyby nie to że nie mam  teraz kasy wzięłabym 2 akurat zbliżają mi się urodziny moich chrześnic  
												 kasia83 - Sob Lut 04, 2012 22:44
  kefija,  a jaki wymiar mają?
												 Martini - Sob Lut 04, 2012 22:47
  A czy one gryzą? To znaczy, czy ich futerko gryzie:)?
												 kefija - Sob Lut 04, 2012 22:58
  pewno że nie gryzą    są mięciusie- do miziania :)mają około 15 cm, beżowy..ten od kościołów jest większy-25cm...oczywiście należy dodać ogon  
												 Kasia_89 - Sob Lut 04, 2012 23:03
  Ha! Mówiłam, że to dobry pomysł? Mówiłam? 

No przecież, że mówiłam    Będziesz mieć peeeeełno forsy na smakołyki dla klatkowców <3  

*dumna z pomysłu    *
												 kefija - Sob Lut 04, 2012 23:07
  Kasiu    a jak już będę nieprzyzwoicie bogatą kobietą to se kupię sputnik    ...ale taki że się do niego zmieszczę razem z moimi ogonami  
												 Kasia_89 - Sob Lut 04, 2012 23:09
  Uuuuu....    

Może po następnej wypłacie skuszę się na któreś z tych cudeniek    

Albo złożę specjalne zamówienie na kapturkowego sierścia  
												 kefija - Sob Lut 04, 2012 23:17
  Przewaga mojej hodowli polega na tym, że porody są pod pełną kontrolą... rodzi się dokładnie to co się ma urodzić, wystarczy dla wszystkich ..a na wzór można wysłać zdjęcie  
												 Sirius - Sob Lut 04, 2012 23:19
  A spodziewasz się w jakimś miocie czarnego?   
												 kefija - Sob Lut 04, 2012 23:26
  właśnie trwa poród ale zdjęcia dopiero jutro:)) malec jest czarny jak sadza i ma białe oczka jak perełki (możliwa interwencja okulisty:))
												 Sirius - Sob Lut 04, 2012 23:28
  kurcze no... teraz mnie nie stać...   

Ale jakby był w niedalekiej przyszłości kolejny to się piszę na takiego maluszka  
												 kefija - Sob Lut 04, 2012 23:30
  napisz jak będziesz gotów:))
												 mmarcioszka - Sob Lut 04, 2012 23:34
  Śliczne. Planujesz może miot siamkow, konkretniej interesuje mnie BES. Mam wysyłać ankietę na pw według wzoru(jesli tak, to gdzie jest dostępna), czy tak ogólnie opisać warunki?

| 

|  

|