Archiwum - 2 dziewczynki, dzidzie dumbo rex szukają domków, Pomorskie
ifciastu - Wto Sty 17, 2012 19:05 Temat postu: 2 dziewczynki, dzidzie dumbo rex szukają domków, Pomorskie Do adopcji 2 szczurze dzidzie pochodzące z hodowli karmowej.
Jedna z maluszek jest albinoską dumbo rex, druga jest Kapturką dumbo rex.
Szczuraski są dobrze odkarmione, ruchliwe i świetnie oswojone. Zdjęcia robione kilka dni temu, teraz malce otworzyły już oczka i pięknie biegają:).
Oczywiście adopcja będzie możliwa, kiedy malce będą już w pełni samodzielne
Za momencik wstawię zdjęcia dziewczynek.
Preferowałabym domki z Pomorskiego, jednak mogę rozważyć konduktorkę (pod warunkiem normalnej pogody) za zwrot kosztu pojemniczka do wysyłki oraz samej konduktorki.
DZIEWCZYNKI POJADĄ DO Adeline.
DZIĘKUJĘ ZA POMOC:)
Adeline - Wto Sty 17, 2012 19:13
Jestem zainteresowana. Niestety opcja z konduktorką, jestem z Krakowa. Oczywiście pokryję koszty przesłania, odpowiem na wszystkie pytania
ifciastu - Wto Sty 17, 2012 19:15
Malutka biała:
Malutka kapturka:
Pipsiulki razem:
Dodam jeszcze, że w razie konduktorki musi być połączenie z Gdańska lub z Malborka
ifciastu - Wto Sty 17, 2012 19:15
Piszę pw:)
smeg - Wto Sty 17, 2012 20:25
Boziu, jakie piękności Na dodatek z pomorskiego...
lusi20 - Wto Sty 17, 2012 20:37
Witam jestem zainteresowana przygarnięciem tych małych szczurków. mogłabym je sama odebrać.
Karena - Wto Sty 17, 2012 20:49
ifciastu, Przed oddaniem zajrzyj tutaj . Słodkie ogonki, zasługują na najlepszy domek
Aż mnie trochę kusi
BunShi - Wto Sty 17, 2012 20:52
dajcie znac czy aktualne jak to są dziewczynki a tak wynika to tez moge je przygarnąć
smeg - Wto Sty 17, 2012 21:50
Ifciastu, wypytaj wszystkich o warunki i wybierz najlepszy dom, najlepiej nie kierować się zasadą "kto pierwszy, ten lepszy" przy oddawaniu szczurków
ifciastu - Wto Sty 17, 2012 22:00
Spokojnie spokojnie, już ja im dobrze wybiorę Byle gdzie to ja takich słodkich kluchasków nie oddam
W sumie białych dziewczynek mam 3 i zastanawiam się, czy u mnie zostaną 3 czy 1.
Dwie są rex na 100% i jedna velveteen najprawdopodobniej, wszystkie dumbo. Póki co te dwie są do adopcji
Jeszcze do przeprowadzki malutkie mają czas, więc rozważę wszelkie propozycje:)
Co do wymagań:
Na pewno będzie trzeba podpisać umowę i wiedzieć jak się szczurkiem odpowiednio zaopiekować:)
Majszczur - Wto Sty 17, 2012 22:05
Blondyneczka jest przeboska
ifciastu - Wto Sty 17, 2012 22:33
DZIEWCZYNKI POJADĄ DO Adeline.
DZIĘKUJĘ ZA POMOC:)
Po rozmowie i przeczytaniu wątku dogadałyśmy się:)
Jutro pokażę maluchy "na świeżo", zrobię zdjęcia:)
Karena - Wto Sty 17, 2012 22:35
w takim razie czekamy
BunShi - Wto Sty 17, 2012 22:38
Moja dalej sama trudno szukam dalej Gratulacje
Adeline - Wto Sty 17, 2012 22:40
Dziękuję bardzo. Potwierdzam, jak panienki trochę podrosną to je zabieram
Aż trochę trudno uwierzyć, że takie szczęście. Od jakiegoś czasu planowaliśmy sprawić sobie małe stadko dziewuszek. Oczywiście w marzeniach dopisywaliśmy, że będą dumbo A tu proszę - wchodzę na forum i są! Świeży temat, dziewczynki do oddania. Super. Cieszę się bardzo i już nie mogę się doczekać
|
|
|