Archiwum - ODDAM MALUTKICH BRACI DUMBO (WARSZAWA)
maja_t - Czw Sty 05, 2012 17:15 Temat postu: ODDAM MALUTKICH BRACI DUMBO (WARSZAWA) Moi drodzy!
Niedawno pisałam o tym, że mam do oddania małe szczurki dumbo. Gdy myślałam, że mam już właścicieli dla wszystkich, jedna z osób przestała odpisywać na moje maile. W związku z tym mam do oddania jeszcze 2 SZCZURKI (BRACI). Jeden z nich jest prawie cały biały, drugi jest ciemniejszy. Wczoraj skończyły miesiąc, więc za kilka dni będą już gotowe do oddania. Są zdrowe, urocze i rozbiegane uwielbiają odpoczywać w hamaku
Najbardziej zależy mi na tym, aby bracia trafili do jednego właściciela, dlatego osoby, które bedą mogły przygarnąć dwójkę będą miały pierwszeństwo.
Pozdrawiam serdecznie.
Maja Turlej
Cegriiz - Czw Sty 05, 2012 17:50
Szybko trafią im się nowe domki. Za przystojni są aby czekać
Igaśka1 - Czw Sty 05, 2012 17:54
Ja czekam Jeśli ktoś nie zabierze dwójki to beżyk mój !
Może
Cegriiz - Czw Sty 05, 2012 17:55
Igaśka1, nie rozdrabniaj się, bierz dwa
Igaśka1 - Czw Sty 05, 2012 17:57
Mam już trójkę ,a klatka tylko na 4
Cegriiz - Czw Sty 05, 2012 18:01
Wiesz, póki maluchy jeszcze są małe możesz klatkę zmienić na większą
amenarhi - Czw Sty 05, 2012 18:32
Ja bym była chętna, ale jestem aż ze Szczecina... Jakby się znalazł transport dla maluszków, to biorę bez zastanowienia:)
Frugo - Czw Sty 05, 2012 20:09
amenarhi napisał/a: | Ja bym była chętna, ale jestem aż ze Szczecina... Jakby się znalazł transport dla maluszków, to biorę bez zastanowienia:) |
Transport to się zawsze znajdzie Więc bez stresu
A maluszki takie przystojne <zakochana>
amenarhi - Czw Sty 05, 2012 20:37
No, jeśli właścicielce chłopców odpowiada moja kandydatura na stanowisko opiekunki, to kwestia domu dla słodziaków może być uznana za rozwiązaną Niniejszym zaklepuję i zaczynam szukać transportu. maja_t, ok?
NightRaven - Czw Sty 05, 2012 23:27
Rozpływam się Szukam dwóch (moich pierwszych ) szczurków (2 panienki, albo 2 chłopaków). Pojutrze będzie możliwe oddzielenie od mamuśki?? Bo jadę do Warszawy na weekend. Zakochałam się
ktoś zaklepał? ; ((
pszczoła - Czw Sty 05, 2012 23:42
NightRaven, napisz PW do maja_t i opisz swoje warunki (klatka, karma itp.)
NightRaven - Czw Sty 05, 2012 23:45
nie da rady, zablokowała wysyłanie pw
Kasik - Czw Sty 05, 2012 23:47
NightRaven, tu masz kontakt http://forum.szczury.biz/...der=asc&start=0
amenarhi - Czw Sty 05, 2012 23:54
Ja zaklepałam...
Wampiwor - Pią Sty 06, 2012 00:35
amenarhi, zaklepać można ciuchy na bazarze. Może dajcie podjąć decyzję właścicielce? Dlaczego traktujecie te zwierzątka jak ozdoby? Rozumiem, że ktoś wysłał pm pierwszy, a ktoś później, ale jednak chyba prawo decyzji ma osoba, która szczurki oddaje.
A bijąc się o miejsce w kolejce wyglądacie, jakby zwierzątka były tylko towarem. To istoty, a nie przedmioty...
|
|
|