Archiwum - ODDAM 2 SZCZURY SZCZURKI W DOBRE RĘCE!!!
aganiok_2e - Pon Gru 26, 2011 21:26 Temat postu: ODDAM 2 SZCZURY SZCZURKI W DOBRE RĘCE!!! Oddam 2 dorosłe szczurki w dobre ręce. Gryzonie w wieku 12 i 6 miesięcy. Towarzyskie, oswojone, chętnie biegają po domu.
Płeć – samice.
GRATIS DODAM KLATKĘ, POIDEŁKO, MISKĘ i POKARM NA POCZĄTEK.
Nie oddam na karmę!!!
Oddaję, ponieważ planuję wyjazd za granicę.
Zdecydowanym oferuję dowóz do Kielc
ems - Pon Gru 26, 2011 21:42
Najlepiej wstaw zdjęcia
Karena - Wto Gru 27, 2011 10:52
Dokładnie
Zdjęcia, opis charakterów, czy na coś chorowały no i czy do adopcji tylko razem
Katarzyna1991 - Wto Gru 27, 2011 14:01
Mogę wrzucić link z tablicy, na którym jest to ogłoszenie i zdjęcia szczurków?
rysia.13 - Wto Gru 27, 2011 14:26
Cieszę się, że posłuchałaś mojej rady by tu umieścić ogłoszenie o nich
Trzymam kciuki, by znalazły dobry domek
Tu ogłoszenie do tablicy, gdzie są zdjęcia ślicznotek http://tablica.pl/oferta/...tis-IDAHSn.html
aganiok_2e - Wto Gru 27, 2011 19:57
rysia.13 dzięki za dodanie linku, nie miałam dostępu do neta więc nie miałam możliwości nic dodać co do zdjęć to są właśnie tu : http://tablica.pl/oferta/...tis-IDAHSn.html na maila mogę wysłać więcej bo tu jakoś nie chcą się wgrać (pewnie nie umiem ) ruda szczurka, ciekawska i wesoła rozrabiaka szuka non stop miejsca żeby wetknąć swój nosek i teraz dość spory brzuszek (troszki jej się przytyło na zimę ) lubi jeździć na ramieniu i zawszę jak się wystraszy ratuje się ucieczką właśnie w to miejsce młodsza szaro biała szczurka to rozrabiaka na 102 ale bardzo kochana, przychodzi na rękę wtedy kiedy jej się podoba (zazwyczaj nie w tym momencie który ja wybiorę), mała ma charakterek. Troszkę dzikusek z niej ale myślę, że z czasem to się to trochę zmieni dziewczyny są przesympatyczne i bardzo żałuję, że nie mogę ich zatrzymać dlatego chcę im znaleźć dobry dom
Szczurki nigdy nie chorowały, wolałabym żeby trafiły do wspólnego domku, nie chce żeby któraś została sama
Scaliłam. Nie pisz dwóch postów pod sobą, używaj opcji "Edytuj" jeśli chcesz coś dopisać. - karola
magnes - Nie Sty 08, 2012 00:51
Aktualne?
Karena - Sob Sty 14, 2012 12:01
Brak odzewu, zamykam.
|
|
|