Archiwum - szczecin dwojka chłopców półrocznych szuka domku
sucheoko - Wto Gru 20, 2011 15:50 Temat postu: szczecin dwojka chłopców półrocznych szuka domku Witam, z powodów osobistych jestem zmuszony oddać dwa szczuraski. Maluchy są zdrowe i oswojone, nie są agresywne, dają się głaskać. Wraz z maluchami oddam też dwie duże klatki. Na terenie Szczecina i okolic mogę ogonki przywieźć. Prosze o kontakt głownie telefoniczny 505 683 446 (może być sms- oddzwonie)
Mai-ah - Wto Gru 20, 2011 15:55
Hej, dobrze by było żebyś dodał zdjęcia szczurasów. Sama właśnie chcę powiększyć stadko, ale ja mam dziewczyny, więc nie pomogę...
kasia26 - Wto Gru 20, 2011 16:12
Jeśli to pilne mogę wziąć na dt, ostatnio mam więcej czasu - a jeśli nie to szukaj spokojnie nowych DOBRYCH domków:)
Powodzenia
EDIT: Czy to są panowie z tego wątku ?
http://forum.szczury.biz/...ghlight=#669100
sucheoko - Wto Gru 20, 2011 17:47
Dokładnie to te maluchy. Właśnie dzwoniła Pani/Dziewczyna z Polic chętna wziąć ogonki. Jutro jadę obadać sytuacje i ewentualnie zostawić szczurki.
kasia26 - Wto Gru 20, 2011 17:55
Szkoda że tak szybko musisz je oddać, tułają się biedaczyska
Sprawdź dobrze ten domek, oby tym razem się udało na stałe...
macik001 - Wto Gru 20, 2011 20:39
Prosiłabym, żebyś odezwał się do mnie na gadu-gadu. Prosiłam o informację nt. ogonków, między innymi w takich sprawach a tu nic
Co z twoim starym ogonkiem. Dlaczego oddajesz tylko tą dwójkę, skoro wszystko ponoć był idealnie?
Jestem na niewidocznym
Powiadomiłeś poprzednią właścicielkę?
smeg - Wto Gru 20, 2011 20:41
Dziewczyna z Polic jest nową użytkowniczką drugiego forum, podesłałam jej to ogłoszenie, więc miejmy nadzieję, że będzie dobrym domkiem Niemniej kwestia oddania ogonków po miesiącu od ich przygarnięcia wydaje mi się dziwna, zwłaszcza że miałeś 3, a oddajesz 2...
sucheoko - Wto Gru 20, 2011 21:55
Rozumiem Wasze zaniepokojenie wynikające zapewne z troski o ogonki. Już tłumaczę, otóż dziś pożegnałem mojego drugiego szczurka ze "starej pary" miesiąc po poprzednim- znów nowotwór płuc:( Drugi raz eutanazja która pomimo iż była niezbędna (bo płuca były zaguzowane i szczurek walczył o każdy oddech) była bardzo ciężką decyzją. Strasznie to przeżyłem, uwierzcie. Od stycznia zaczynam nową prace która uniemożliwi mi dostateczną opiekę nad zwierzakami (dowiedziałem się o tym 2 tyg temu) w związku z tym uważam iż najrozsądniejsza opcją jest oddanie ogonków osobie która może poświecić szczurkom czas i uwagę której potrzebują. Jak widzicie powody są dwa niemniej jednak jest mi przykro że tak szybko (wogóle) szczuraski muszą zmienić dom. Wybadam dokładnie sytuacje i dam znać jak przebiegła akcja. pozdrawiam serdecznie
macik001 - Wto Gru 20, 2011 22:01
Poinformuj w tej sytuacji poprzednią właścicielkę. I sprawdź dobrze przyszły domek
sucheoko - Wto Gru 20, 2011 22:09
Te dwa są niespokrewnione z poprzednimi, ale oczywiście podam jej powód oddania ogonków.
sucheoko - Wto Gru 20, 2011 22:42
macik001 napisał/a: | Prosiłabym, żebyś odezwał się do mnie na gadu-gadu. Prosiłam o informację nt. ogonków, między innymi w takich sprawach a tu nic
Co z twoim starym ogonkiem. Dlaczego oddajesz tylko tą dwójkę, skoro wszystko ponoć był idealnie?
Jestem na niewidocznym
Powiadomiłeś poprzednią właścicielkę? |
Nie zauważyłem kiedy padła prośba o kontakt na gg, przkazałem włascicielce by potwierdziła Tobie obiór szczurków. Właścicielke powiedzomie jutro, masz racje zrobie to oczywiscie zanim zawioze je do Polic.
macik001 - Śro Gru 21, 2011 22:24
Odbyła się ta wizyta? Jak przebiegła?
sucheoko - Śro Gru 21, 2011 22:41
hej, zanim pojechałem na "oględziny" porozmawiałem z poprzednią właścicielką, wizyta sama w sobie udana, poprosiłem o możliwość zobaczenia warunków mieszkaniowych obecnych ogonków potencjalnej nowej właścicielki:)Zobaczyłem ciekawą klatkową konstrukcje i radosne dwa ogonki stąd uspokojony po krótkiej rozmowie pozostawiłem chłopców. Strasznie mi smutno ale też mam nadzieje że ogonki będą szczęśliwe.
Dziękuje Wam za zainteresowanie i troskę o ogonki:) Naprawdę jestem podbudowany Waszą postawa i cieszę się że są ludzie którym los zwierząt nie jest obcy. Jeszcze raz pozdrawiam:)
magnes - Nie Sty 08, 2012 00:50
Aktualne?
Kluska - Sob Sty 21, 2012 12:25
Brak odzewu, zamykam.
|
|
|