Archiwum - [Bydgoszcz, cała Polska] przygarnę kastracika
Iskrunia - Nie Lis 06, 2011 14:13 Temat postu: [Bydgoszcz, cała Polska] przygarnę kastracika To znów ja z tą samą prośbą,po prostu przygarnę kastrata w młodym wieku do stada 5 samic,zostawiłam już też swoje ogłoszenie na SPSie więc może tym razem coś poradzimy być może gdzieś tam czeka na mnie mój wymarzony samczyk...biorę też pod uwagę adopcję pełnojajecznego samca z kastracją u osoby od której adoptuję szczura.Tzn moim wetom już na tyle nie ufam by poddać tu szczura kastracji a wiem że np w wawie robi się to fachowo i bez problemu najczęściej,wolałabym aby adoptowany ciur był wykastrowany oczywiście na mój koszt przez osobę od której bym ciura adoptowała jeśli zajdzie taka możliwość.
coś o mnie?? mam stadko 5 samic w wieku od 2 miesięcy do 2,8 lat.Stado jak widać zróżnicowane wiekowo,wydaje mi się że zgrane,ufne,łagodne,alfa troszkę potrafi innego ciura potargać ale myślę że ma po prostu 'twardą' łapkę.Szczury żyją ze mną i rybkami w 3 pokojowym mieszkaniu,jeden pokój mają totalnie dla siebie.Dostają do michy Rat nature, okazjonalnie ( bo nie lubią) rat complete, w okresach choroby przeziębień itp dostają Vibovit w poidle bądź krople do wody dla gryzoni,Scannomune,Beta glucan .W sytuacjach młodych zwierząt,adoptowanych bądź niejadków dostają Sinlac.Gotuję też domowej roboty gerbery.Klatka ostatnio mi się powiększyła wymiary to:
wysokość 80cm
szerokość 54 cm
długość 100 cm
jeśli ktokolwiek miałby jakieś pytania to proszę śmiało pytać jeśli wchodzi w grę umowa adopcyjna bądź jakieś odwiedziny przedadopcyjne to zgadzam się na oba warianty
ems - Nie Lis 06, 2011 23:09
http://forum.szczury.biz/...t=10337&start=0
Tylko nie wiem czy Laetia będzie chciała Cukra samego oddać..
Iskrunia - Pon Lis 07, 2011 11:15
dziękuję za wiadomość już napisałam posta w tym temacie
magnes - Pią Gru 02, 2011 23:06
Aktualne?
Słodka Sue - Pią Gru 09, 2011 11:29
Iskrunia czy to nadal aktualne?
Iskrunia - Pon Gru 26, 2011 12:48
aktualne przpraszam trochę mnie nie było ale dorywczo mam dostęp do neta ostatnio więc kochani jakbyście coś wiedzieli w sprawie kastarta to proszę piszcie pod nr 693863007 proszę bo neta mam naprawdę rzadko od miesiąca,nadal bardzo mi zależy na kastarcie tym bardziej że w ciągu miesiąca odeszły mi dwie samiczki,proszę o kontakt na podany nr telefonu,pozdrawiam
magnes - Nie Sty 08, 2012 00:58
Aktualne?
Słodka Sue - Nie Sty 08, 2012 15:23 Temat postu: Po adopcji Śpieszę donieść że mój ogonek przedwczoraj przyjechał do Iskruni czy ma ochotę na kolejnego, pisz na podany wyżej telefon,
pozdrawiam
Kluska - Śro Lut 15, 2012 20:05
Brak odzewu. Zamykam.
|
|
|