Archiwum - Koty vol. IV 

karola - Nie Lip 24, 2011 20:18 Temat postu: Koty vol. IV Kontynuacja tematu o mruczących futrzakach.

Poprzednia część tutaj: http://forum.szczury.biz/...3f6abd2ce0b6247
												 Hera - Nie Lip 24, 2011 20:19
  no ale gośc na planie  jest boski... nadaje taką nutkę z horroru   
												 nutaka - Pon Sie 01, 2011 13:57
  dlaczego wszystkie bezdomne zwierzęta muszą się mnie czepiać? i dlaczego jestem taka miękka? Na porannym spacerze z psem, podczas deszczu przyczepiła się do mnie mała kotka. Byliśmy na polu, wołam Majora, a wyskakuje mi taka mała rozmiauczona przemoczona i zmarznięta kupka nieszczęścia. Z początku próbowałam zachować zdrowy rozsądek i niby niewzruszona szłam dalej, bo przecież może matka po nią przyjdzie albo coś... Ale kotka z płaczem biegła za mną jak tylko szybko mogła na tych swoich małych łapkach. Nie miałam serca jej zostawić na tym deszczu i zabrałam ją do domu      zostanę zabita jak rodzice wrócą, ale co tam, zaczynam szukanie domu. A Major poczuł instynkt tacierzyński i nie odstępuje kotki na krok, liże ją, merda ogonem, cudowny pies...

Mała jest przesłodka, straszny pieszczoch, najchętniej nie schodziłaby z kolan. Chce ktoś?? Chociaż na DT!   

klauduska - Pon Sie 01, 2011 14:06
  ależ cudo!!!!!!!!
												 satanka666 - Pon Sie 01, 2011 14:15
  aaaaaaa, jaka ona słodka           
												 nutaka - Pon Sie 01, 2011 14:31
  i na 99% ma już dom      jest taka słodka, że się chyba popłaczę jak ją będę oddawać.

Rodzicom kolegi niedawno umarła stara kotka, i zgodzili się małą zabrać, ale nie wiedzą czy na stałe bo muszą zobaczyć jaka jest. A jest taka cudowna, że myślę, że już u nich zostanie, a to bardzo dobry dom  
												 Anonymous - Wto Sie 02, 2011 22:21
  rozpaczam. 

Bel - Wto Sie 02, 2011 22:44
  marla, kto go tak wygolił?  
												 Anonymous - Wto Sie 02, 2011 22:51
  koleżanka, jaro go dwa miesiące nie czesał i nie było innej opcji niż na krótko takie miał kołtuny;/
												 AngelsDream - Wto Sie 02, 2011 22:58
  marla, odrośnie, ale pewnie bym się wkurzyła na Twoim miejscu.   
												 Alexis - Czw Sie 11, 2011 14:41
  Ile i jakiego żarcia dziennie wciągają Wasze koty?  Powoli się przygotowuję do przygarnięcia potworka i próbuję ogarnąć  
												 L. - Czw Sie 11, 2011 14:42
  mój wciąga w ciagu 24h: 2x100g mokrej + około 50g suchej.

tylko to jest ponad roczny kocur - kastrat - rasy dużej: NFO    

to ile zwierze je zalęzy od tego czy to zwykły europejski czy jakaś specyficzna rasa. poza tym od wieku, od płci i od tego czy zwierze jest kastrowane czy nie.
												 Alexis - Czw Sie 11, 2011 14:55
  Ja na razie myślę o zwykłym kundelku ze schroniska/adopcji. Albo o dwóch od razu, żeby łatwiej było    Raczej na pewno byłyby kastrowane dla świętego spokoju.
												 klauduska - Czw Sie 11, 2011 18:36
  Alexis, z adopcji przy wydawaniu kota będziesz podpisywała umowę o obowiązkowej kastracji/sterylizacji kota, także tutaj to będzie mus [przynajmniej przy osobach, które się adopcjami zajmują]. w schronisku też [chyba] dopiero po zabiegu oddają dopiero.
												 Alexis - Czw Sie 11, 2011 22:37
  klauduska, wiem wiem. W schroniskach niekoniecznie chyba po, ale dają jakieś zniżki na zabieg.

W ogóle to nawet jakbym znalazła jakieś nieciachane kuoty to bym je ciachła, żeby mi to to nie sikało po kątach lub nie szalało przy rujach  

| 

|  

|